Kerstcadeau sloffen kopen?

De kerst staat weer bijna voor de deur en de dagen worden kouder. Je gaat lekker voor de haard of de verwarming zitten en bedenkt wat je zou willen vragen aan of krijgen met kerst. 

Onze Griekse sloffen zijn een ideaal kerstcadeau. Ze zijn warm, leuk en comfortabel! De sloffen zijn gemaakt van schapenwol met een antislip leren zool. Erg handig voor een gladde ondergrond. De binnenkant is voorzien van een synthetische voering die zorgt voor lekkere warme en comfortabele voeten. De vrolijke pompon op de bovenkant zorgt voor een leuk speels effect. De babysloffen zijn te koop in hippe kleuren en in alle maten beschikbaar. 

De pompon heeft een lange historie in de geschiedenis van Griekenland. De schoen met de pompon (tsarouchi) wordt zelfs nog steeds gedragen door de presidentiële garde. 

Hoe gaaf zou het zijn als jij met je broer, zus, moeder of vader dezelfde sloffen aan hebben tijdens de kerst? #twinning

kerstcadeau Griekse sloffen kopen

Kerstcadeau sloffen kopen uit Griekenland

Onze wollen sloffen zijn persoonlijk ontworpen voor onze winkel waarna ze met de hand in elkaar zijn gezet in GriekenlandBekijk onderstaande assortiment om de leukste Griekse sloffen te kopen voor jou, je zus, je broer, je vader of je moeder.  

Wil je meer weten over het ontstaan van Yunas of ben je geïnteresseerd in onze berichten?
Klik op een van onderstaande buttons.