Sinterklaascadeau sloffen kopen?

De sint is weer bijna in het land en de dagen worden kouder. Je gaat lekker voor de haard of de verwarming zitten en bedenkt dat je zou willen vragen aan of krijgen van Sinterklaas. 

Onze Griekse sloffen zijn een ideaal Sinterklaas cadeau. Ze zijn warm, leuk en comfortabel! De sloffen zijn gemaakt van schapenwol met een antislip leren zool. Erg handig voor een gladde ondergrond. De binnenkant is voorzien van een synthetische voering die zorgt voor lekkere warme en comfortabele voeten. De vrolijke pompon op de bovenkant zorgt voor een leuk speels effect. De babysloffen zijn te koop in hippe kleuren en in alle maten beschikbaar. 

De pompon heeft een lange historie in de geschiedenis van Griekenland. De schoen met de pompon (tsarouchi) wordt zelfs nog steeds gedragen door de presidentiële garde. 

Hoe gaaf zou het zijn als jij met je broer, zus, moeder of vader dezelfde sloffen aan hebben? #twinning

sinterklaascadeau Griekse wollen sloffen kopen

Sinterklaascadeau sloffen kopen uit Griekenland

Onze wollen sloffen zijn persoonlijk ontworpen voor onze winkel waarna ze met de hand in elkaar zijn gezet in GriekenlandBekijk onderstaande assortiment om de leukste Griekse sloffen te kopen voor jou, je zus, je broer, je vader of je moeder.  

Wil je meer weten over het ontstaan van Yunas of ben je geïnteresseerd in onze berichten?
Klik op een van onderstaande buttons.